Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (4.13 secunde)
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social. Pe de alta parte, nici persoanele marginalizate social nu sunt tocmai dornice sa munceasca la agentii economici.
Sapte firme la care SIF Oltenia detine pozitii de control au cumparat în ultimele luni 1,37% din capitalul social al societatii de investitii financiare.
Declaratia a fost facuta la Adunarea Generala Extraordinara a Grupului I al Comitetului Economic si Social European de la Palatul Parlamentului. ... Ei trebuie sa fie sprijiniti prin programe de reconversie profesionala, astfel incat sa aiba o sansa in gasirea unui nou loc de munca", a declarat Traian Basescu.
E vorba de un raspuns ce trebuie dat provocarilor de natura doctrinara pe care contextul crizei social-economice le pune, inevitabil, in fata unui partid de stanga.
Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
PSD a lansat ieri, sub indrumarea colegilor socialisti europeni, seria de dezbateri publice sub denumirea de “dialoguri social-democrate“, initiativa cu care presedintele partidului, Mircea Geoana, promite ca va bate tara.
Carierele politice ale celor mai controversati social-democrati din istoria post-decembrista se afla la apus. ... Iata ca zilele lor de glorie au apus, iar acum stau la mila unor social-democrati de sector, asteptand decizia pesedistilor din organizatia PSD din care fac parte.
Dezintegrarea Partidului Social Democrat este vizibila pentru oricine, mai putin pentru liderii sai. ... Oricum, nici unul dintre ei nu prea stie ce sa mai faca si care o sa fie deznodamantul acestei nebunii social-democrate.
Conducerea PSD a decis miercuri seara ca dezbaterea privind "Polul Social", programata initial pentru 3 mai, sa fie amanata cu circa doua saptamani, avand in vedere vizita la Bucuresti a presedintelui PES, Paul Nyrup Rasmunssen, din aceeasi perioada, si pentru a permite implicarea PSD in acest proiect.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Cea de-a treia apartine social-democratilor si se refera la acelasi domeniu al agriculturii.
Asa cum amintea purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, PSD a definitivat o parte din lista candidatilor cu care va intra in cursa de la locale.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a vorbit, vineri, la o dezbatere organizata de Institutul Ovidiu Sincai, despre "anumite cedari pe planul principiilor si al pozitiilor politice si ideologice ale PSD", care ar trebui analizate in perspectiva viitorului Congres al partidului.
Liberalii ar fi interesati sa negocieze cu social-democratii un protocol de colaborare parlamentara si mentinerea actualei legislatii electorale. ... Liberalii si-au mai propus sa convinga PSD sa se opuna modificarii legilor electorale, care avantajeaza PNL prin sistemul redistribuirii.
Sub pretextul ca Geoana beneficia deja de o interdictie de a mai vorbi in numele PSD, Ponta vrea sa propuna suspendarea sa, temporara, pentru a nu se pierde sefia Senatului, sustin surse social-democrate.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie:
A capusat Partidul Social Democrat ani de zile, castigand in felul asta cateva fotolii de parlamentar, si cand a fost la greu l-a tradat pentru alte pomeni, de data asta ministeriale.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro. ... Executivul si-a motivat decizia prin aceea ca trebuie stabilite unele conditii "minime, uniforme si nediscriminatorii de participare la piata".
google-analytics.com